iamasuperattractor

Det er på denne side af Nytår jeg altid ser ind i det liv der er, lige nu – lige her. Både fordi det er et nyt år, men også fordi Januar er min måned, jeg fylder år og det giver altid anledning til at kigge lidt på det eksisterende, se efter hvilke muligheder der er og hvilke der kunne komme. For dig er har fulgt med et stykke tid er det ingen nyhed at jeg har haft et par år med ansættelser der lod meget tilbage at ønske sådan ledelsesmæssigt, så jeg har taget nogle måneder med Pædagogisk Vikarbureau, hvilket har været og stadig er mega fint. Det jeg savner er at være en del af helheden, blive taget med på råd og blive hørt. Som vikar kommer jeg ind, løser en opgave og går hjem igen – men er ikke og skal heller ikke være engageret yderligere i det der foregår. Denne pause fra en fast ansættelse har været fin for mig, men med årets begyndelse er jeg begyndt at se efter et fast engagement. Jeg har allerede søgt nogle stillinger men oplever at jeg fravælges, og jeg ser ikke at det handler om manglende kompetencer, nærmest tværtimod kan man sige, det jeg tror der er i spil er at jeg er en dyr dame at ansætte, jeg har så mange års anciennitet og erfaring at min månedsløn er (og bør være) højere end de fleste i pædagogisk behandlingsarbejde, min alder er også en hindring tror jeg. Det siger de jo ikke dem der ikke ansætter mig, de her to ting – men jeg fornemmer at det er sådan. I dag har jeg scrollet på Jobindex og gemt adskillige jobs jeg tænker jeg skal se på en ansøgning til… Så må vi se om nogen bider på.

fullsizeoutput ebd

Når det så er sagt så pusler jeg jo også med at genstarte min egen virksomhed OG starte et forlag op. Efter at have talt med folk fra www.Skriveforlaget.dk er jeg blevet inspireret til at undersøge nærmere hvad det kan indebære – fortsættelse følger på den del. Jeg har stadig mit CVR nummer fra tidligere, så mangler du et terapeutisk indspark så er der tider at få her ho mig. Jeg holder til i Sydhavnen.

Jeg har også en astrolog www.CaritasFischer.dk jeg frekventerer, super dygtig kvinde – hun har fortalt mig at alle planeter står på en måde så de næste par år er gunstige for mig, så jeg læner mig tillidsfuldt ind i Universet og ved at jeg bliver støttet og vist en vej der vil give mening for mig, for min familie og for verden, jeg kan sige at forlagsbranchen blinker ret kraftigt i mig.

img 5459

Vi skal også lige rundt om noget andet du og jeg, for hvad handler det lige om med det der uro ved Ruslands grænse op til Ukraine? Hvad vil de overhovedet? Ja ja; jeg ved godt det med Nato og den del, men helt ærlig er det virkelig værd at sætte tingene sådan på spidsen Hr. Putin – eller er du faktisk en magtliderlig gal idiot som kan sørge for at lorten glider ned ad bakke og hele europa pludselig er involveret i noget ingen helt ved hvad er? Jeg spørger bare… Mit forslag er at alle i våbenindustrien (og medicinalindustrien) fratages muligheden for at tjene mere på produktionen end der skal til for at det løber rundt… Tag profitten fra dem – se hvad der sker.

Nå, det var en sidebemærkning, kender du det der med at læne sig ind i universet? Min erfaring er at der altid viser sig en vej, en mulighed og en løsning på have det end er du står i, at hvis du beder om hjælp så får du den. Der bliver sendt en vejviser til dig i en eller anden form, det du skal, er at holde øje med hvor den kommer og hvilken form den har så du kan handle på det. Jeg så eksempelvis et job, kom til samtale men fik ikke jobbet – jeg tænker at det er fordi jeg ikke længere skal bevæge mig i den del af socialt arbejde. Der er nye udfordringer til mig, nye glæder og nye indsigter – sidder du og læser her og tænker at du kan bruge mig til noget der hvor du er, så skal du ikke tøve med at række ud, jeg starter gerne Toyotaen og kommer forbi til en snak.

solnedgang foto sommer facebook cover

Sparring og coaching til institutioner, ledelsen i virksomheder eller startups. Individuel terapi og/eller støtte til familien Rådgivning til nye forældre Konsulent for socialforvaltningens familieafdeling i særligt komplicerede sager

Der er meget jeg kan hjælpe med, og jeg elsker det. Nu har jeg spist en cookie, drukket en kop te og nydt pejsen (på min tv skærm) og skrevet det her indlæg til dig. Jeg vil blev så glad for en kommentar, hvis du har en 😉

Dejlig weekend til dig.

219b1d68 27c2 4b27 9042 a110f7236285

Jeg sender dig kærlige tanker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *