VELKOMMEN TIL

Efter nogle år som fastansat familiebehandler og socialarbejder, senest som leder af et familietilbud i Gentofte Kommune, har jeg nu besluttet at mit arbejdsliv igen skal rumme det at være selvstændig Psykoterapeut i skøn harmoni med mit virke som forfatter. Jeg har stadig brug for at være til gavn, indtil jeg i mit arbejdsliv ikke længere har mere at byde på, hvilket forhåbentlig vil tage nogle år endnu. Jeg er nysgerrig på livet og på hvordan jeg kan støtte dig i at udvikle på det der er dit grundlag, din indre konstruktion. Jeg mener at en hverdag skal bære glæde og overskud med sig, også selv om der har været svære perioder i livet, som måske har dannet en masse overbevisninger i dig, overbevisninger der ikke længere tjener dig som menneske.

Du er en ener og med dit DNA og dine gener har du allerede et godt materiale at arbejde med. I livet mødes vi af udfordringer i forskellig forklædning og nogle fæstner sig dybere og stærkere end andre.

Hos mig kan du frit tale om alt hvad du er, der er ikke nogen begrænsninger for hvad du kan arbejde med, om det er overgreb i din tidlige barndom eller stress i dit voksenliv, så finder vi en vej at gå – vi finder frem til din vej. Du fortjener at leve i fred med dit indre, at kunne danne kærlige relationer og være i harmoni med dine omgivelser.

I maj 2020 udgav jeg bogen: Og ingen taler om det.

I 2022 udgiver jeg bind 2 I serien: Det Som Ingen Hørte.

4F6637BE-C7F7-4601-860E-8F4944E3586F