Demokratiet er under pres, ikke kun her i Danmark, men mange steder i verden. Krige og uro, ukraine/rusland, Afghanistan, palæstina/israel, USA og nu klandres den finske minister for at danse…

Hvordan kommer det til at se ud i et folketingsvalg her i landet? Jeg ved det ikke, jeg ved det fandme ikke – gør du?

Inger Støjberg kan stille op med et nyt parti, det selv om hun er dømt i en rigsretssag!!! Hun har hentet mange af sine kandidater til folketinget, hos Dansk Folkeparti og hos Venstre… Den lader vi lige stå.

Realiteten er at nogle af dem fra DF stadig sidder i folketinget!! Det betyder velsagtens at Ingers Parti allerede er repræsenteret på Tinge – eller hvad? Det skræmmer mig fra vid og sans at denne dame, der synes at alle kriminelle med udenlandsk baggrund skal smides hjem hvor de kom fra, mens hun synes at hendes egen kriminelle baggrund ikke er nogen hindring for at sidde i folketinget, rent faktisk kan stille op til valg.

Det skræmmer mig også at Mette Frederiksen har kunne sige “Det vidste jeg ikke” og klare sig udenom nogle af de alvorlige anklager om embedsmisbrug i minksagen. WTF?

Og nu vil de for hede hule helvede give børn på 0 år ret til at skifte køn… Ved de ingenting derinde, har de helt tabt sutten???

Hvordan er det at vi skal komme videre som befolkning når vi lader os styre af kriminelle og mennesker uden moral og bundklang? Hvad er det de forventer at vi som befolkning skal gøre, hvordan skal vi forholde os til retsstaten når de selv omgås den så lempeligt? Efterhånden er der så mange lovbrud fra politisk side at jeg næsten ikke kan rumme det, nogle er endda overgreb på mindreårige.

Sæt dit kryds med omtanke . JA MEN FOR FANDEN ALTSÅ – vis mig et parti der er humanistisk funderet, renset for kriminelle, troværdigt, autentisk og fyldt med mennesker der faktisk selv har arbejdet ude i samfundet engang, som gik ind i politik fordi de ønsker at gøre noget godt for befolkningen, ikke for at få mange følgere, som levebrødspolitikere eller fordi de er kendte fra et andet segment i “Underholdningsindustrien”.

Jeg er til venstre for midten, det har jeg været i mange år og der bliver jeg hængende, men jeg trænger til at den (min) del af folketinget også hæver blikket og kaster lys på hele herligheden og siger NEJ, sætter en stopper for alle disse Farisæere der stormer frem, tilsyneladende med en del mennesker fra befolkningen bag sig. Har alle glemt hvad ekstrem højrefløj kan betyde, har alle glemt at det er os, samfundet, kvinden og manden på gulvet det handler om?

Jeg spørger bare på denne lørdag morgen, hvor jeg synes at nok er nok….

Jeg er så meget i tvivl om hvor mit kryds skal lande denne gang? Hvad med dig?

Gode humanistisk demokratiske hilsner

Mona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *